Зворотній зв’язок

перейти до форми
[39] Дмитро написав(ла) 2016-10-24 в 11:16:12 url  email

Помоліться за здоров’я мого сина Максима, він вже третій місяць зовсім не спить в його безсоння, врачі не допомогають. Весь вимучився. Я знаю якщо ви помолитесь він засне і виспиться і буде бадьорий. Дякую Вам.....

[38] Сергій написав(ла) 2016-01-04 в 19:58:19 url  email

Доброго вечора! Скажіть будь-ласка, чи можливо у Вашій рубриці "Недільні школи" розмістити інформацію про діяльність школи при парафії св. Миколи Притиски. Детальніше на нашому сайті http://www.pritiska.org/ та в розділі http://www.pritiska.org/board/
Дякую.

[37] Іван написав(ла) 2015-12-22 в 10:33:35 url 

Шановні Теодор та Вікторія, дякуємо за укріплюючі дописи. Пан Дмитро, допоки в Україні буде офіційно існувати УПЦ (МП), ми будемо писати про всіх святих, яких визнає ця церква. Така філософія сайту. Відкрию маленьку завісу. Зараз створюється ще два розділи сайту. Ви їх побачите навесні. Там буде зафіксовано який святий є визнаний/не визнаний тим чи іншим патріархатом/конфесією. А також яка наукова, технічна, релігійна організація вживає той чи інший релігійний термін.

[36] Вікторія написав(ла) 2015-12-18 в 17:03:15 email

Хотіла б розповісти свою історію про чудодійну силу ікони непорочного зачаття. На 4 місяць після шлюбу я дізналася, що завагітніла. Ми з чоловіком дуже хотіли та чекали на цю дитину, але сталось так що на 2 місяці вагітності в матці утворилась пухлина, яка вбила плід. А далі операція довгих 6 місяців хіміотерапій і життя в страху що я незможу вже мати дітей. Одного разу мені трапила на очі ікона непорочного зачаття матері божої, я її купила і повісила в спальні. Через два місяці після цього я знову вагітнію. Вагітність і роди пройшли без ускладнень

[35] Дмитро написав(ла) 2015-12-16 в 14:55:01 url  email

Браття, навіщо ви помістили провокативний, огидний допис про Олескандра невського?
Цей поліцай при монголах - одна з центрових фігур московського міфу. Чи на часі нині допомога московській пропаганді?
Саме такого роду агітки й відвертають людей від християнства.
Будь-ласка, видаліть свою статтю й не грішіть віднині.

[34] ТЕОДОР написав(ла) 2015-11-12 в 12:19:23 email

ЩОБ  ПЕРЕМАГАТИ,  ПОТРІБНО  ЗНАТИ,   ХТО  ТИ  Є !!!
Україна  -  Це   Духовний   Ізраїль   в  Християнському  Періоді.

ІС.28 :10  Ибо  всё   заповедь  на  заповедь,   заповедь  на  заповедь,  правило  на  правило,  правило  на  правило,  тут  немного  и  там  немного.
Благословляючий  Україну  -  благословен.
Старий  Заповіт  -  це  тінь  Нового  Заповіту,  тобто  прообраз  тогo  що  буде  в  наш  час.
Коли  Ісаак  благословляв  Якова,  то  в  ньому  він  благословив  сім'я  Боже,  а  не  Ісава,   котрий  по  плоті.

Буття  27:28  - 29  да даст  тебе  Бог  от  росы  небесной  и  от  тука  земли, и  множество  хлеба  и  вина;  29  Да  послужат  тебе  народы,   и   да  поклонятся  тебе  племена;  будь  господином   над  братьями  твоими,  и  да  поклонятся  тебе  сыны  матери  твоей;  проклинающие  тебя  -   прокляты;  благословляющие  тебя  -  благословенны!

Всі  благословляли  не  Духовний  Їзраїль,  а    Ісава    ЮДЕЯ,  котрий  є    матеріаліст,  душевний,  плотяний.  Гроші  це  його  бог.
   Євреї являються  прообразом  українців.  В  Старому   заповіті   -  це  євреї,   раби   Божі  (Рим. 1:1    Павел,  раб  Иисуса   Христа...),    а  в   Новому  заповіті  -  це   українці (духовні), 
Рим. 8:14  Ибо  все,  водимые  Духом  Божиим,  суть  сыны  Божии.

Із  -  ( раї )-  ль,  вигнані   Із  -  ( раю),  душевні,
Ук  -  ( раї) -  на,    запрошені     У  -  ( рай ),   духовні.   Богом  благословенні.
Українці  не  євреї,  але  духовний  Ізраїль.
Іван 24 1:2 И увидел я новое небо и новую землю...       2 И  я,  Иоанн,  увидел святой  город  Иерусалим,  новый,  сходящий  от  Бога  с  неба...
Що отрималося:

НОВИЙ  ІЄРУСАЛИМ :   І - Є  - (РУСЬ) - АЛИМ.  (Київська Русь).

Бог  є  дух  і  всі  хто  поклоняється,  повинен  поклонятися  в  дусі  і  істині.
Іван 4 : 23-24 Но  настанет время и настало уже, когда истинные  поклонники будут поклоняться  Отцу в  духе  и  истине,  ибо  таких  поклонников   Отец  ищет  Себе. 24 Бог  есть  дух, и поклоняющиеся  Ему  должны  поклоняться  в  духе  и  истине.

Марк 10:43 ...а  кто  хочет  быть  большим  между  вами,  да  будет  вам  слугою;  44  И  кто  хочет  быть  первым  между  вами,  да  будет  вам  рабом. 45 Ибо  и  Сын  Человеческий  не  для  того пришел,  чтобы  Ему  служили,  но  чтобы  послужить,  и  отдать  душу  Свою  для  искупления  многих.
У  сатани  всі  відносини  між  людьми  побудовані  на  конкуренції,   а  у  Бога  на  любові.  Ці  заповіді  ніколи  не  були  реалізовані  Євреями,  а  ми  знаємо,  що  все  що  написано  в  Біблії   збудеться.
Мат.5:18  Ибо  истинно  говорю  вам:  доколе  не  прейдет  небо  и  земля,  ни  одна  иота  или  ни  одна  черта не  прейдет  из  закона,  пока  не  исполнится  все.

Це  все    повино  відбутися  в   Україні  духовній.  Родиться  нове  духовне  покоління,  котре  проведе  всі  реформи.
Іс.66:12  Ибо  так  говорит  Господь:  вот,  Я  направлю  к  нему   мир  как  реку,  и  богатства  народов - как  разливающийся  поток,  для  наслаждения  вашего;  на  руках  буду  носить  вас  на  коленях  ласкать.
Іс.41:13   Ибо  Я  Господь,  Бог  твой,  держу  тебя  за  правую  руку  твою,  говорю  тебе:  "  не  бойся,  Я  помогаю  тебе".
Матф.2: 15  ... чтобы  исполнилось  сказаное    Господом  через  пророка:  
Из  Египта  призвал  я  Сына  Моего.

  Ваш  лідер  прийде  з  замеж  України,  це  буде  Українець.

Повтор. Закон.(Второзак).17:15 То  поставь над  собою  царя,  которого  изберет  Господь,  Бог  твой;   из  среды  братьев  твоих  поставь  над  собою  царя,  не  можешь  поставить  над  собою  царем  иноземца,  которий  не  брат  тебе.

Євреї  були  під  гнітом  Єгипту  430  років,  стільки ж  і  Україна  під   московітами.   Мойсей  водив  Ізраїль  40  років  і  всі  кому  було  20  років  і  більше  в  землю  обітовану  не  ввійшли,   тому   і   українці  починаючи  (1991  -  2031  роки)    будуть  водимі   Богом   40  років,  і   всі  кому  було  20  років  і  більше    при  розвалі  СРСР   в  Нову  Україну  не  ввійдуть,   тільки  духовні   вбачать  Нову  Україну,  такі    як  Ісус  Навін  і  Халєв ,  котрі   перейшли  Іордан  і  вбачили  Землю  обітовану.
Числа 14 : 28-30   Скажи  им:  живу  Я,  говорит  Господь:  как  говорили  ви  вслух  Мне,  так  и  сделаю  вам;   29  в  пустыне  сей  падут  тела  ваши,,  и  все  вы  исчисленные,  сколько  вас  числом,  от  двадцати  лет  и  выше,   которые  роптали  на  Меня,  30   не  войдете  в  землю,  на  которой  Я,  подъемля  руку  Мою,  клялся  поселить  вас,...
  Євреї  поділилися   на  Ізраїль   і  Іуду,  таке  ж  є  і  на  Україні  ( Правобережна  Україна   і  Лівобережна  Україна).

   Всі  чекають  війну  Гога   із  землі  Магог  з  Євреями,  і  не вбачили,  як  почалася   війна  Гога   з  духовним  Ізраїлем  (Україною),  Крим,  Донбас.

Ієз.38: 2  ...обрати  лице  твое  к Гогу  в  земле  Магог,  князю Роша,  Мешеха  и  Фувала.
Гог - цар,
Земля  Магог - московія,
Роша  -  Україна,
Мешех  - Білорусь,
Фувал - Росія.

Іс.14: 15 Но  ты  низвержен  в  ад,  глубины  преисподней.
ієз.32:26  Там  Мешех  и  Фувал,  со  всем  множеством  своим,  вокруг  него  гробы  их.  
Навколо  Гога.
Але  в  преісподні  нема  Роша  (України),  бо  у  неї  свій  особливий  шлях.
ІЄЗ.38:8   После  многих  дней  ты  понадобишся,  в  последние  годы  ты  придеш  в  землю избавленную  от  меча....10   Так  говорит  Господь  Бог,  в  тот  день  придут  тебе  на  сердце  мысли,  и  ты  задумаеш  злое  предприятие.

            У.М. Бранхам  "Семь  периодов  церкви"  стр.  271    Голос  увещевал:   " СЛЕДИТЕ  ЗА  РОССИЕЙ,  СЛЕДИТЕ   ЗА  РОССИЕЙ.  Держите  взор  на  ЦАРЕ   СЕВЕРНОМ".

Іс.41:25  Я  воздвиг  его  от  СЕВЕРА...
Іер.  10 : 22   Несется  слух:  вот  он  идет,   и  большой    шум  от  страны   северной....

Ієз.38:15 ...  и пойдеш  с  места  твоего,   от  ПРЕДЕЛОВ  СЕВЕРА,  ты  и  многие  НАРОДЫ  с  тобою....
Ієз39:2  И  поверну  тебя,  и  поведу  тебя,  и  выведу  тебя   от   КРАЁВ  СЕВЕРА.,  и  приведу  на  горы  Израилевы. (Україну).. 4  Падеш  ты  на  горах  Израилевых,  ты  и  все  полки  твои,  и народы,  которые  с тобою...  5   На  открытом  поле  падеш,   ибо  Я  сказал  это,  говорит  Господь  Бог.  6  И  пошлю  огонь  на  землю  Магог...
  Благословляючий  Україну  -  благословен.
Амінь  і  Амінь.

[33] Іван написав(ла) 2015-09-26 в 10:45:28 url  email

Знайшов тільки таку: Молитва дівчини про одруження

О, Всеблагий Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я Тебе любила всією душею і всім серцем моїм та щоб виконувала в усьому святу волю Твою. Керуй же Сам, о Боже мій, душею моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі Єдиному, бо Ти Творець і Бог мій. Збережи мене від гордости й самолюбства: розум, скромність і чистота нехай прикрашають мене. Неробство огидне Тобі й породжує розпусту, подай же мені бажання до працелюбности та благослови діла мої. І тому, що закон Твій наказує жити людям у чесному подружжі, то приведи мене, Отче Святий, до цього освяченого Тобою звання, не для догоджання плоті моїй, але для виконання наказу Твого, бо Ти Сам сказав: недобре бути чоловікові одному, і, створивши йому жону на помічницю, благословив їх рости, розмножуватися й наповнювати землю.
Почуй смиренну молитву мою, яка з глибини дівочого серця до Тебе підноситься: дай мені чоловіка чесного й побожного, щоб ми в любові з ним і згоді прославляли Тебе, Милосердного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Але, певно, міняючи дівочого на чоловічого, чоловікові - на жінці і так далі, ця молитва буде дієвою. Головне, щоб вона була щирою, і Ви вірили що Господь її почує!

[32] Володимир написав(ла) 2015-08-30 в 07:41:04

Досить довго я не можу знайти собі другу половинку. Чи є молитва щоб просити в Бога про одруження?

[31] Іван написав(ла) 2015-08-26 в 05:01:57 url  email

Деякий час форма зворотнього зв'язку не працювала. Якщо таке знов станеться - відправте, будь ласка, листа на мій мейл - ми виправимо.



[30] Назарій Петрів написав(ла) 2014-01-13 в 08:45:25 email

Дорогі друзі!
Щиро запрошуємо студентів та молодих науковців взяти участь у ХVII Міжнародній науково-практичній конференції «Релігія і фундаментальна наука в добу глобалізації».
Тема цьогорічної конференції присвячена питанню значення релігії у сучасному науково-технічному прогресі. Як співвідноситься релігія з технічними, природничими науками, де фізичні закони буцімто несумісні з Божими? Чи може сучасний науковець бути винахідником і одночасно віруючою людиною? Чи впливає глобалізація на сучасні світові релігії? Які методи і моделі взаємодії релігії з наукою можуть запропонувати представники гуманітарних і суспільних наук?
Для нас важливо почути думки молодих науковців і студентів у цій царині, обмінятися досвідом та випрацювати спільне бачення заявлених проблем.
На секційних засіданнях під час конференції ми плануємо обговорити такі питання:
 Роль і вплив релігії у різні історичні епохи на розвиток науки
 Сучасна Україна: зв’язок наукового світу з релігійними середовищами
 Глобалізація і релігія у сучасному контексті
 Місце релігії у науці, суспільстві, державотворенні
 Релігія в епоху медіаглобалізації та інновацій
Переконані, що доповіді Ваших студентів і молодих науковців стануть окрасою засідань та збагатять усіх учасників. Серед доповідей, які будуть надіслані до 3 березня, проводитиметься конкурс на найцікавіше висвітлення теми.
Конференція відбудеться 4-5 квітня в Українському католицькому університеті за адресою: м. Львів, вул. Свєнціцького, 17. Інститут забезпечує проживання і харчування учасників конференції, але просить самостійно покрити кошти на проїзд. Реєстраційна анкета та вимоги до доповіді додаються. За довідками звертатись в Інститут релігії та суспільства УКУ, e-mail: irs@ucu.edu.ua, або за телефоном 032-240-99-40 (внутрішній 117).
Сподіваємось на плідну співпрацю,

Мирослав Маринович
Президент Інституту

Останній день подання матеріалів: 15 березня 2013 року
Умови участі:
Необхідно подати до оргкомітету:
1. Заявку на кожного учасника з визначеною секцією (у заявці зазначити: прізвище, ім'я; науковий ступінь, звання; місце актуальної роботи (навчання), посаду; поштову адресу, контактний телефон, e-mail);
2. Електронний варіант матеріалів;
Вимоги до оформлення тез і статей:
файл MS Word
шрифт Times New Roman
кегль - 14; інтервал - 1,5 пт; всі поля - 2 см.
список використаної літератури в кінці статті в алфавітному порядку
посилання у тексті в квадратних дужках, де перша цифра - номер у списку літератури, а друга - номер сторінки. Напр., [12; 45-46], [9; 24-37], [ див.: 3;7]
файл має бути названий прізвищем автора латинкою і збережений у форматі - doc
Обсяг статті 5 - 8 сторінок друкованого тексту.
Тези і наукові статті будуть опубліковані в електронній версії рецензованого наукового збірника.
Організаційний внесок: відсутній
Інститут забезпечує проживання (хостел) та харчування учасників під час проведення конференції. Транспортні витрати не повертаються. За бажанням надається довідка про участь у конференції, про яку просимо завчасно попередити.
___________________________________________________________________________________
Заявка на участь:
Заявка на участь у конференції " Релігія і фундаментальна наука в добу глобалізації "
П.І.Б. учасника
П.І.Б. наукового керівника учасника (якщо учасник студент)
Повна назва навчального закладу
Місце праці учасника (якщо не студент)
Адреса навчального закладу
Адреса доповідача
Контактний телефон доповідача
E-mail
Обраний напрям (секція)
Назва доповіді
Використання проекційної техніки (зазначити якої)
Потреба в проживанні Так / Ні
Дата.



_________________________________________________________________________________

Назва конференції: «Релігія і фундаментальна наука в добу глобалізації».
Організатор: Інститут релігії та суспільства, Українського католицького університету
Цільова аудиторія: студенти, молоді науковці з Центральної Європи
Кількість учасників: 40-50
Мови конференції: українська, російська, польська, англійська
Реєстраційний внесок: відсутній
Публікація: передбачено електронну публікацію тез і статей учасників, які особисто виступають на конференції.




 І'мя *
 E-mail
 Сайт
 Текст *
* Обов'язково

Захист від спаму
Введіть будьласка комбініції букв та цифр в текстове поле перед відправкою запису в гостьову книгу.
5 + 3=